Joensuun yhdistys tarjoaa sähköisen keskustelufoorumin kaikille liiton jäsenille

Joensuun yhdistys tarjoaa sähköisen keskustelufoorumin kaikille liiton jäsenille

Joensuun yhdistys on avannut oman sähköisen keskustelufooruminsa koko liiton jäsenistön käyttöön. Tervetuloa mukaan keskustelemaan ja kiitos tästä hienosta mahdollisuudesta Joensuun yhdistykselle!

Joensuun Suomi-Saksa yhdistys avasi osoitteeseen http://forum.jssy.fi keskustelufoorumin, joka palvelee oman, mutta myös muiden Suomi-Saksa yhdistysten jäseniä. Foorumi toimii suljetusti eli nähdäksesi eri kategoriohin jaettuja keskusteluja, sinun pitää rekisteröityä. Rekisteröitymisen yhteydessä pyydetään antamaan käyttäjänimen, mutta myös oikean nimen, ja ilmoittamaan paikallisyhdistystä mihin kuuluu. Foorumi on siis tarkoitettu SSY-yhdistysten omaksi keskustelupaikaksi eikä ole tarkoitettu kenelle tahansa. Jokaiselle paikallisyhdistykselle avataan myös oma kategoria, jota muiden yhdistysten jäsenet eivät pääse näkemään ja siellä pystyy myös keskustelemaan oman yhdistyksen sisäisistä asioista.

Kategorioita ovat tällä hetkellä mm. Die finnische Sprache, Allgemeines, Joensuu intern, Finnland und Deutschland, Corona, Flohmarkt ja Rentenfragen. Viimeinen Kategoria antaa mahdollisuuden keskustella esim. hämmennystä aiheuttaneesta ”Doppelbesteuerungsabkommenista”, joka koskee monia eläkeläisiä. Jäsenet pystyisivät siellä antamaan vertaistukea toisilleen tai sopia vaikka yhteisistä aktiviteeteista asiaan liittyen.

Tervetuloa osallistumaan keskusteluihin! Kunnioittakaamme toisiamme ja toimikaamme rakentavassa hengessä myös tässä foorumissa!

http://forum.jssy.fi

Adminstraattoreiden puolesta, Raino-Lars Albert (Joensuun Suomi-Saksa yhdistys ry:n puheenjohtaja)

Yhteistyökumppanit-FI

Yhteistyökumppanit

Opetus- ja kulttuuriministeriö, Opetushallitus ja Aue-säätiö tukevat toimintaamme. Oppilasvaihto toteutetaan yhteistyössä saksalaisen kumppanijärjestömme DFG:n kanssa.

OKM
OPH
DFG
AUE-STIFTUNG