SSYL:n jäsenyhdistykset kokoontuivat Hämeenlinnaan

SSYL:n jäsenyhdistykset kokoontuivat Hämeenlinnaan

SSYL:n jäsenyhdistykset kokoontuivat lauantaina 15.4.2023 Hämeenlinnan raatihuoneelle liiton kevätkokoukseen. Paikalla oli 24 jäsentä ja edustettuna 16 jäsenyhdistystä eri puolilta Suomea.

Hämeenlinnan kaupunginvaltuuston 1. varapuheenjohtaja ja Sivistys- ja hyvinvointilautakunnan puheenjohtaja Helena Lehkonen avasi tilaisuuden ja piti jäsenistöllemme mielenkiintoisen alustuksen Hämeenlinnan kaupungin kansainvälisyysstrategiasta ja kaupungin koulujen kieltenopetuksen tilanteesta.

Kokouksen jälkeen jatkoimme iltaa ihastuttavassa Ravintola Piparkakkutalossa ja sunnuntaina pääsimme tutustumaan Hämeenlinnan keskustaan Hämeenlinnan yhdistyksen varapuheenjohtajan Esa Leskisen pitämällä kävelykierroksella.

Kiitos Hämeenlinnan Suomi-Saksa Yhdistykselle kevätkokouksen järjestämisestä yhteistyössä liiton kanssa ja lämmin kiitos kaikille kokoukseen osallistuneille!

Yhteistyökumppanit-FI

Yhteistyökumppanit

Opetus- ja kulttuuriministeriö, Opetushallitus ja Aue-säätiö tukevat toimintaamme. Oppilasvaihto toteutetaan yhteistyössä saksalaisen kumppanijärjestömme DFG:n kanssa.

OKM
OPH
DFG
AUE-STIFTUNG