(FI) Luise Liefländer-Leskinen jatkaa SSYL:n hallituksen puheenjohtajana

(FI) Luise Liefländer-Leskinen jatkaa SSYL:n hallituksen puheenjohtajana

Suomalais-saksalaisten yhdistysten edustajat kokoontuivat marraskuun 11. päivä Rovaniemelle SSYL:n syyskokoukseen. Samalla juhlittiin myös 50 vuotta täyttävää Napapiirin Suomalais-Saksalaista yhdistystä.
Syyskokouksessa liitolle valittiin uusi hallitus ja vahvistettiin yhteiset suuntaviivat vuoden 2018 toiminnalle. Hallituksen puheenjohtajana seuraavan kaksivuotiskauden jatkaa nykyinen puheenjohtaja Luise Liefländer-Leskinen (Savonlinna). Myös varapuheenjohtajat Marjaliisa Hentilä (Helsinki) ja Gottfried Effe (Oulu) valittiin jatkokaudelle. Samoin erovuoroiset hallitusjäsenet Eero Pajula (Rovaniemi) ja Maiju Boenisch (Loimaa). Hallituksen väistyvän varajäsenen Hannu Salonojan tilalle valittiin Rainer Lahmann (Helsinki).
Napapiirin yhdistyksen 50-vuotisjuhlassa puheenjohtaja Kaisa Liljeberg-Thronicke ja sihteeri Eero Pajula esittelivät yhdistyksen 50-vuotista taivalta muistoja herättävällä kuvakavalkadilla. 50-vuotisjuhlallisuuksien ohella syyskokouksen osallistujat pääsivät paikallisten isäntien johdolla vierailemaan viikonlopun aikana myös Norvajärven sotilashautausmaalla, Joulupukin pajakylässä ja Rovaniemen Arktikum-museossa.

Lämmin onnentoivotus uudelle hallitukselle ja kiitos kaikille mukanaolleille!

Yhteistyökumppanit-FI

Yhteistyökumppanit

Opetus- ja kulttuuriministeriö, Opetushallitus ja Aue-säätiö tukevat toimintaamme. Oppilasvaihto toteutetaan yhteistyössä saksalaisen kumppanijärjestömme DFG:n kanssa.

OKM
OPH
DFG
AUE-STIFTUNG