Oppilasvaihdon infotilaisuus 9.2. Helsingissä

Oppilasvaihdon infotilaisuus 9.2. Helsingissä

Oppilasvaihdon infotilaisuus 3kk-vaihtoon ja vuosivaihtoon Saksaan hakeneille järjestetään lauantaina 9. helmikuuta kello 13–14.30 Helsingissä Saksalaisessa koulussa (Malminkatu 14, 00140 Helsinki).

Tilaisuudessa vaihto konkretisoituu ja kuulemme aiemmin vaihdossa olleiden kokemuksia ja vinkkejä. Puhumme vaihtoon liittyvistä järjestelyistä, isäntäperhetilanteesta ja isäntäperheiden valinnasta. Yhteinen osuus kestää noin puolitoista tuntia ja on pääosin suomenkielinen.

Tilaisuudessa on SSYL:n edustajan (vs. toiminnanjohtaja Paula Schuth) lisäksi paikalla myös saksalaisen sisarjärjestömme Deutsch-Finnische Gesellschaftin oppilasvaihtokoordinaattori Heta Priiki Stuttgartista.

Vuosivaihtoon hakeville järjestetään koululla soveltuvuushaastattelu ennen itse infotapaamista. Haastattelut pidetään kello 10.30–12. Varaattehan siis aikaa olla mukana haastatteluissa jo ennen infoa.

Ilmoittautumiset infotapaamiseen SSYL:n vs. toiminnajohtajalle info(at)ssyl.fi. Kaikille 3kk:n ja vuosivaihtoon hakeville on lähetetty kutsu infotilaisuuteen.

Tervetuloa mukaan!

Yhteistyökumppanit-FI

Yhteistyökumppanit

Opetus- ja kulttuuriministeriö, Opetushallitus ja Aue-säätiö tukevat toimintaamme. Oppilasvaihto toteutetaan yhteistyössä saksalaisen kumppanijärjestömme DFG:n kanssa.

OKM
OPH
DFG
AUE-STIFTUNG