Saksankieliset maahanmuuttajat -näyttely koulujen käyttöön

Saksankieliset maahanmuuttajat -näyttely koulujen käyttöön

SSYL:n yhteistyössä Aue-säätiön ja Helsingin kaupungin kanssa toteuttaman Saksankieliset maahanmuuttajat Suomen rakentajina -kiertonäyttelyn voi tilata syyslukukaudeksi 2019 ilmaiseksi koulujen käyttöön. Näyttely esittelee Suomen saksankielisiä instituutioita ja Suomen saksalaisyhteisön historiaa viimeisten vuosisatojen ajalta. Näyttely koostuu 16 roll-upista ja se on helppo pystyttää esim. koulun käytävään, juhlasaliin tms. SSYL järjestää näyttelyn kuljetuksen näyttelypaikkakunnalle maksutta. Näyttely on kaksikielinen (suomi-saksa). Näyttely on kiertänyt kouluja syksyn 2017 ja kevätkauden 2018 ja palaute kouluilta on ollut hyvin positiivista. Näyttely viipyisi yhdellä koululla sopimuksen mukaan n. kaksi viikkoa.

https://www.ssyl.fi/ajankohtaista/saksalaiset-ja-helsingin-kehitys/
Näyttelyvaraus ja lisätiedot liiton toimistosta p.: 044 700 5511, info@ssyl.fiSSYL:n yhteistyössä Aue-säätiön ja Helsingin kaupungin kanssa toteuttaman Saksankieliset maahanmuuttajat Suomen rakentajina -kiertonäyttelyn voi tilata syyslukukaudeksi 2019 ilmaiseksi koulujen käyttöön. Näyttely esittelee Suomen saksankielisiä instituutioita ja Suomen saksalaisyhteisön historiaa viimeisten vuosisatojen ajalta. Näyttely koostuu 16 roll-upista ja se on helppo pystyttää esim. koulun käytävään, juhlasaliin tms. SSYL järjestää näyttelyn kuljetuksen näyttelypaikkakunnalle maksutta. Näyttely on kaksikielinen (suomi-saksa). Näyttely on kiertänyt kouluja syksyn 2017 ja kevätkauden 2018 ja palaute kouluilta on ollut hyvin positiivista. Näyttely viipyisi yhdellä koululla sopimuksen mukaan n. kaksi viikkoa.

https://www.ssyl.fi/ajankohtaista/saksalaiset-ja-helsingin-kehitys/
Näyttelyvaraus ja lisätiedot liiton toimistosta p.: 044 700 5511, info@ssyl.fi

Yhteistyökumppanit-FI

Yhteistyökumppanit

Opetus- ja kulttuuriministeriö, Opetushallitus ja Aue-säätiö tukevat toimintaamme. Oppilasvaihto toteutetaan yhteistyössä saksalaisen kumppanijärjestömme DFG:n kanssa.

OKM
OPH
DFG
AUE-STIFTUNG