SSYL:n syyskokous keräsi jäsenet yhteen Helsinkiin

SSYL:n syyskokous keräsi jäsenet yhteen Helsinkiin

Suomalais-saksalaisten yhdistysten jäsenet eri puolilta Suomea kokoontuivat lauantaina 10.11. Goethe-Institutin tiloissa Helsingissä järjestettävään syyskokoukseen. Paikalla oli 38 jäsentä 15 yhdistyksestä. Syyskokouksen yhteydessä kuultiin Goethe-Institutin johtajan Isabel Hölzlin puheenvuoro Goethe-Institutin ajankohtaisista kuulumisista.

Erovuoroisista hallitusjäsenistä Tuija Särkkä-Wirth (Mikkeli), Kirsi Aaltonen-Kiianmies (Tampere) ja Anne Vanhala (Lahti) jatkavat hallituksessa myös seuraavan kaksivuotiskauden 2019–2010. Erovuoroisista hallitusjäsenistä Jouko Pasi (Kouvola), Riikka Ala-Sankila (Seinäjoki) ja varajäsen Soile Sulkio (Valkeakoski) eivät enää asettuneet ehdolle. Eroavien tilalle uusiksi hallitusjäseniksi valittiin Kirsi Peränen (Jyväskylä), Erkki Immonen (Kouvola) ja varajäseneksi Paula Suoja (Riihimäki).

Lämmin kiitos Joukolle ja Riikalle tähänastisesta hallitusvastuusta sekä onnea uusille hallitusjäsenille ja tervetuloa mukaan toimintaan!

Yhteistyökumppanit-FI

Yhteistyökumppanit

Opetus- ja kulttuuriministeriö, Opetushallitus ja Aue-säätiö tukevat toimintaamme. Oppilasvaihto toteutetaan yhteistyössä saksalaisen kumppanijärjestömme DFG:n kanssa.

OKM
OPH
DFG
AUE-STIFTUNG