Hae vaihtoon Saksaan, DL 31.1.2020!

Hae vaihtoon Saksaan, DL 31.1.2020!

Hae oppilasvaihtoon Saksaan!
Hakuaika oppilasvaihtoon Saksaan vuodelle 2020 on käynnissä. Vaihtoon voi hakea 31.1.2020 saakka sähköisen hakupalvelumme kautta.
Oppilasvaihtomme on suunnattu lukiolaisille ja yläkoulun 8.- ja 9.-luokkalaisille, joilla on vähintään saksan perusteet hallussa. Nuoret asuvat isäntäperheissä ja käyvät paikallista koulua. Kieltä ja kulttuuria opitaan näin käytännössä, arkipäivän tilanteissa. Kaksikielinen perhetausta ei estä hakemista.
Vaihtoajat Suomesta Saksaan:
1) Kuukauden kesävaihto, paikkoja noin sata ympäri Saksaa. Paikkoja voivat hakea 8.- ja 9.-luokkalaiset sekä lukiolaiset, jotka ovat opiskelleet saksaan vähintään vuoden.
2) Kolmen kuukauden vaihto syksyllä. Paikkoja on noin 10 lukiolaisille, jotka ovat opiskelleet saksaan vähintään kolme vuotta.
3) Lukuvuosivaihto. Paikkoja noin 10 Baden-Württembergissä lukiolaisille, jotka ovat opiskelleet saksaan vähintään kolme vuotta.
Lisätiedot ja hakeminen:
Yhteistyökumppanit-FI

Yhteistyökumppanit

Opetus- ja kulttuuriministeriö, Opetushallitus ja Aue-säätiö tukevat toimintaamme. Oppilasvaihto toteutetaan yhteistyössä saksalaisen kumppanijärjestömme DFG:n kanssa.

OKM
OPH
DFG
AUE-STIFTUNG